SP 01 Home

Hoe ook jij aan een originele Sinterklaassurprise komt!

Het is misschien nog wat vroeg om aan Sinterklaas te denken, maar speciaal voor de vroege pietjes onder ons ben ik alvast aan de slag gegaan met de leukste surprises. Heb jij vorig jaar een prachtige surprise gekregen? Was jouw eigen surprise daar niets bij? Of heb je gewoon geen inspiratie voor een zelfgemaakt Sinterklaascadeau dit jaar? Dan heb ik hier de oplossing voor je: een boekje vol originele surprises.

surprises maken

Nu denk je misschien: ‘ik koop wel een boekje in de winkel’ of ‘ik zoek wel een surprise op internet’. Dat is natuurlijk prima, maar ik vind zelf dat de surpriseboekjes die je in de meeste boekwinkels kunt kopen een beetje saai zijn. De surprises die erin staan zijn vaak wat ouderwets en niet origineel.

Het boekje Surprises: ook IK kan het maken! is een boekje dat ik heb samengesteld nadat ik vorig jaar veel positieve reacties ontving op mijn zelfgemaakte surprises. Ik kreeg regelmatig de opmerking: ‘je zou surprises moeten verkopen!’. Dit vond ik niet eens zo’n slecht idee. Zo ging ik surprises op bestelling maken en hieruit groeide het idee voor een boekje: een bundel vol handleidingen voor verschillende surprises, zodat je het ook zelf kunt doen!

Inmiddels is mijn eerste bundel af en zoals ik al genoemd heb heet dit boekje Surprises: ook IK kan het maken!. Dit is deel 1 in een serie van 3. Deel 1 (Betoverende Ballen) bevat 10 verschillende surprises gemaakt met behulp van piepschuim ballen. Delen 2 en 3 zijn nog niet in de verkoop.

Ook JIJ kunt het maken!
Voor wie is deze bundel bedoeld? Voor degene die met een prachtige surprise voor de dag wil komen op 5 december, voor moeders die hun kind willen helpen met het in elkaar knutselen van een schoolsurprise, voor iedereen met twee linkerhanden, voor creatievelingen die iets nieuws willen proberen en verder voor iedereen die inspiratie wil opdoen en de zoektocht naar een bijzondere surprise hier wil beëindigen! Eigenlijk gewoon voor iedereen dus…!

Wat krijg je precies?
Nog even wat uitleg over de samenstelling van het surpriseboekje. Allereerst wil ik je duidelijk maken dat mijn surpriseboekje het formaat van een eBook heeft: een digitaal boek dat je na betaling gemakkelijk kunt downloaden en op je computer kunt opslaan. De bundel bevat 10 handleidingen, goed voor 10 surprises. Elke handleiding past precies op een A4tje, gemakkelijk om per surprise te printen dus! Bij iedere handleiding geef ik je een complete lijst met de spulletjes die je nodig hebt om de surprise in elkaar te zetten. Tevens heb ik er een uitgebreide en simpele werkbeschrijving aan toegevoegd.

Ohja, voordat ik het vergeet: ik heb er rekening mee gehouden dat je geen zin hebt om urenlang winkels af te gaan op zoek naar de juiste materialen. Alle benodigdheden zijn daarom (over het algemeen) verkrijgbaar in de betere hobbywinkels.

Niet de juiste materialen tot je beschikking?
Niet getreurd! Alle surprises die in mijn boekje te vinden zijn hebben een zogenaamd Kant-en-Klaar pakket. Dit is een compleet pakket waarmee je thuis meteen aan de slag kunt. Als je een Kant-en-Klaar pakket bestelt krijg je een doos thuisgestuurd met daarin alle materialen die je nodig hebt voor de surprise van jouw keuze (denk aan verf, lijm, papier, etc.). Handig toch?

Geen zin om zelf aan de slag te gaan?
Het kan natuurlijk zijn dat je absoluut geen tijd of zin hebt om een surprise in elkaar te knutselen. De oplossing? Je bestelt ‘m gewoon bij mij. Je kiest een surprise uit het boekje en ik maak jouw surprise en stuur ‘m naar je op. Het enige dat jij dan nog hoeft te doen is er een cadeautje in stoppen!

Voordelen van het surpriseboekje:

  • Boordevol leuke, nieuwe en moderne ideeën
  • Complete materiaallijsten per surprise
  • Duidelijke en overzichtelijke stap-voor-stap beschrijvingen
  • Geen ingewikkelde of moeilijk verkrijgbare materialen benodigd


Degenen die het boekje snel bestellen krijgen tevens twee extra’s:

  • Mogelijkheid tot het bestellen van kant-en-klare surprises en makkelijke doe-het-zelf surprisepakketten tegen aantrekkelijke prijzen!
  • Gratis hulp van de Surprise Support Service bij het maken van je surprise.


Tijdelijk bied ik mijn surpriseboekje SintSurprises: ook IK kan het maken aan voor slechts €12,95. Deze actie duurt tot 31 augustus 2010.


Heb ik je interesse gewekt? Schaf de surprisebundel aan door op de knop hieronder te klikken (je wordt doorgelinkt naar de betaalpagina) en je kunt vrijwel meteen aan de slag!

zelf surprises maken

 


De volgende betalingswijzen worden geaccepteerd: iDeal, Paypal en bankoverschrijving. Voor bankoverschrijving: maak het verschuldigde bedrag over op ING rekeningnummer 8398051 t.n.v.     T Twickler-Vink te Hellevoetsluis.

Let op: Vermeld in het mededelingen-veld je naam en e-mailadres, waarbij je het apestaartje (@) vervangt door AT, bijv. info@degroteversiertruc.nl wordt infoATdegroteversiertruc.nl.

Surprise maken
Veilig betalen surprise maken