(dup) Sintsurprise

Sintsurprise.com Dit Jaar Geen Gedoe!

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”23″ font_color=”%23F7F0DE” width=”620″ line_height=”31″]Op zaterdag 14 november is de Sint met zijn pieten weer aangekomen in Nederland. De pepernotengekte is weer begonnen! Een heerlijke tijd, vinden wij! Warme chocomelk, donkere avonden en gezellige Sinterklaasliedjes. En… surprises! Breekt het zweet je al uit bij die gedachte? Dan kunnen wij je vast helpen![/text_block]

Jouw Surprise al vanaf €15,75!

Bestellen Gaat Makkelijk En Snel!

 • Veilig Online Betalen Met iDeal
 • €6,50 Verzendkosten Per Surprise
 • Jouw Sintsurprise Binnen Een Week In Huis

[op_liveeditor_element data-style=””][text_block style=”undefined” align=”left” font_color=”%23ffffff”]

Meerdere surprises bestellen? Neem even contact op via info@sintsurprise.com of via Facebook!Kom kijken op Facebook!

[/text_block][/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_elements][/op_liveeditor_elements]

“Vragen over je bestelling? Nog niets ontvangen? MAIL ONS! Telefonisch zijn we helaas slecht bereikbaar! Stuur een bericht naar: info@sintsurprise.com

Bestel Je Surprise Op Tijd – Je Hebt Nog Tot Maandag 30 November 20.00u!

Sintsurprise Voetbal

Onze populairste surprise ooit!

De Voetbal surprise is ons meest bestelde product. Of je nu zelf voetbalt of juist fanatiek supporter bent, deze surprise is altijd leuk! De bal bestaat uit twee helften en heeft een doorsnede van 25 centimeter. Zodra de surprise bij jou bezorgd is kun je er je kadootje in stoppen en de twee helften met hobbylijm op elkaar plakken. Even laten drogen en je bent helemaal klaar!

€16,25 excl. verzendkostenBestellen

Minion

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Minion’s zijn hot! De enorm populaire gele wezentjes uit de gelijknamige film hebben de wereld veroverd en zullen nu zelfs sinterklaasavond overnemen! Dit is vooral een geschikte kindersurprise, maar hij is uiteraard ook ontzettend leuk voor volwassenen, al dan niet bezig aan hun tweede jeugd ;-). In het lichaam van de Minion is voldoende ruimte om je cadeautje te verstoppen. Met behulp van een handig systeem met pinnetjes kun je de surprise vervolgens afsluiten.

€22,25 excl. verzendkosten[/text_block]

UITVERKOCHT

Pinguin

Wie schiet er niet in de lach van deze schattige pinguïn? Is degene op jouw lootje een pinguin- of dierenliefhebber? Dan is deze surprise helemaal goed. Ook leuk voor de fans van de film Happy Feet! De pinguin is gemaakt van een deelbaar piepschuim ei met een hoogte van 30cm. Stop je cadeautje erin en plak de twee helften aan elkaar vast. Jij bent helemaal klaar voor Sinterklaasavond!

€18,25 excl. verzendkosten

 UITVERKOCHT

Red

Wie is er niet dol op deze heerlijke gekleurde mini-chocolaatjes?! Wij vinden M&M’s altijd kunnen en als een zakje eenmaal open is…dan moet ‘ie echt op! 😉 Wie kun jij blij maken met deze rode variant?

€17,75 excl. verzendkostenBestellen

“Vragen over je bestelling? Nog niets ontvangen? MAIL ONS! Telefonisch zijn we helaas slecht bereikbaar! Stuur een bericht naar: info@sintsurprise.com

Yellow

Ook Yellow is van de partij deze pakjesavond! Het gele broertje van Red is net zo goed in het verpakken van een sintcadeautje en hij is natuurlijk onweerstaanbaar. Get in the bowl…

€17,75 excl. verzendkostenBestellen

Muisje

Dit muisje is toch wel de liefste surprise die we hebben! Geschikt als kindersurprise of voor liefhebbers van knaagdieren. Het kadootje voor de ontvanger kan in de buik verstopt worden, waarna je de ruimte dichtplakt met wat hobbylijm.

€16,75 excl. verzendkosten

 UITVERKOCHT

Goudvis

In deze lieve goudvis kun je je cadeautje prima verbergen! Deze surprise is leuk voor jong en oud! De goudvis wordt gemaakt van een piepschuim deelbaar ei van 30cm. Thuis plak je eventueel de twee helften met hobbylijm aan elkaar!

€19,25 excl. verzendkostenUITVERKOCHT

Nagellak

Voor de echte meiden hebben we de nagellak-surprise. Een potje knalrode nagellak met een zwarte dop en een mooi label maakt deze surprise helemaal af. Het cadeautje kan worden verstopt in het potje zelf. Daarna plak je eventueel de twee helften met hobbylijm aan elkaar! De bal waarvan het potje gemaakt is heeft een doorsnede van 20 centimeter.

€19,75 excl. verzendkostenUITVERKOCHT

Bom

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Explosieve surprise voor iemand met een explosieve persoonlijkheid of bijvoorbeeld een liefhebber van actiefilms! Voor het gewenste resultaat (een cadeautje ontvangen!) hoeft de lont hier niet ontstoken te worden!

€15,75 excl. verzendkosten[/text_block]

Bestellen

Chefkok

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Is degene voor wie jij een surprise moet regelen dol op koken en bakken? Of kijkt hij/zij graag naar populaire programma’s zoals Heel Holland Bakt en Masterchef? Deze chef-kok is dan helemaal geschikt! De kok is gemaakt van een deelbaar piepschuim ei met een hoogte van 30cm. In de buik van de kok kun je een cadeautje verstoppen. Je plakt de twee helften aan elkaar met wat hobbylijm en klaar ben je!

€19,95 excl. verzendkosten[/text_block]

UITVERKOCHT

Spin

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Deze griezelige spin heeft 8 harige pootjes en een kruis op z’n rug. Voor liefhebbers van griezelen en beestjes is dit de perfecte surprise! In de buik van de spin kun je een cadeautje verstoppen.

€19,25 excl.verzendkosten[/text_block]

Bestellen

Lieveheersbeestje

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Dit lieve lieveheersbeestje verbergt jouw sinterklaascadeautje in haar buik. Er is ruimte voor bijv. make-up spulletjes, knutselspulletjes of een CD!

€19,25 excl. verzendkosten[/text_block]

Bestellen

Met Liefde Gemaakt…

 • Mooie Materialen

  Voor onze surprises kiezen we voor  papier en karton van goede kwaliteit, de mooiste kleurtjes acrylverf en stevige styropor (piepschuim) vormen. En jouw surprise moet natuurlijk niet al uit elkaar vallen nog voordat -ie bij je bezorgd wordt, dus we gebruiken ook een goede hobbylijm 😉

 • A Little Love

  We besteden veel tijd en aandacht aan de surprises die we maken. We werken netjes en precies om de surprises er goed mogelijk uit te laten zien. Een beetje liefde maakt alles mooier, zullen we maar zeggen!

 • Op Tijd Besteld = Op Tijd In Huis!

  Zodra je besteld hebt gaan we voor je knippen, plakken & verven! En dan natuurlijk zo snel mogelijk inpakken en versturen. We streven ernaar jouw surprise binnen circa 3 werkdagen aan de bezorgdienst over te dragen.

“Vragen over je bestelling? Nog niets ontvangen? MAIL ONS! Telefonisch zijn we helaas slecht bereikbaar! Stuur een bericht naar: info@sintsurprise.com

Zij Waren Blij Met Hun Surprise

Mijn surprise (de voetbal) zag er hartstikke leuk uit! Jammer dat ik ‘m moest weggeven, haha!

Tanya

Bedankt en wat ziet hij er mooi uit!

Mandy

Mijn surprise is vandaag om 16.30u binnengekomen en hij is super!

Desiree

Hij is binnen…Bedankt voor de mooie surprise!

Joop

This Is A Colored Section Title To Break Up Your Page

Liever Zelf Aan De Slag? Dat Kan Ook!

Als jij liever niet je surprise kant-en-klaar bestelt snappen we dat! Wil je één van onze surprises zelf thuis maken? Bestel dan een van onze surprise-boxen. Je krijgt dan een pakket met de benodigdheden voor jouw surprise thuisgestuurd.

In zo’n box zit de basis voor de surprise (piepschuim) en afhankelijk van de surprise ook een bakje verf, een bakje lijm, een kwastje, papieren vormpjes en malletjes, en een stap-voor-stap beschrijving om de surprise in elkaar te knutselen*. Zo kun je thuis meteen aan de slag!

*We gaan er wel een beetje vanuit dat je zelf de beschikking hebt over bijv. een schaar en potloden en/of stiften.

Zelf Knutselen Is Net Zo Leuk!

Van de onderstaande surprises kun je een zelf-maak-box bestellen. Deze boxen kosten €12,50 excl. verzendkosten. Klik op de naam van de surprise om te bestellen!Sintsurprise.com in NRCnext.

Sintsurprise.com genoemd in een klein artikeltje in het AD (Regio Rotterdam)

“Vragen over je bestelling? Nog niets ontvangen? MAIL ONS! Telefonisch zijn we helaas slecht bereikbaar! Stuur een bericht naar: info@sintsurprise.com

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”14″ top_padding=”5″ width=”940″]

Bestel Snel En Je Hebt Je Surprise Vóór Sinterklaasavond In Huis!

[/text_block]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.