Team Sintsurprise.com

Hee, leuk dat je hier ook even komt kijken!

Misschien ben je benieuwd wie er achter de schermen van Sintsurprise.com actief zijn. Daarom stellen we ons hieronder aan je voor.

We horen regelmatig dat mensen denken dat er bij Sintsurprise.com heel veel medewerkers actief zijn. We vinden dat wel grappig om te horen, want in de praktijk zijn we maar met z’n tweetjes…

Ons ‘team’ bestaat uit knutselkampioen en surprisemaakster Tonnie en dochter Natasja. Tonnie is degene die de meeste surprises voorbereid, verft, knipt en plakt. Natasja doet vooral de administratieve taken, bestellingen en het onderhoud van de website.

Once upon a time…

Lang, lang geleden werkte Tonnie bij een hobbywinkel. Ieder jaar moest de etalage rond Sinterklaastijd gevuld worden met voorbeelden van originele sinterklaassurprises. Tonnie mocht zich uitleven met de materialen uit de winkel en de etalage zag er ieder jaar weer heel indrukwekkend en feestelijk uit.

Alhoewel de surprises bedoeld waren ter inspiratie (en dan kon je de materialen ervoor natuurlijk aanschaffen in de winkel) kwamen veel klanten in de winkel vragen of de surprises in de etalage ook te koop waren. Sommige mensen hadden daar ook best een hoop geld voor over. Omdat de vraag naar kant-en-klare surprises best hoog bleek te zijn besloten we om thuis aan de slag te gaan met het verkopen van zelfgemaakte surprises via Marktplaats. Dat ging goed! Het jaar erop hadden we een bescheiden website, met een klein assortiment aan surprises. De verkoop groeide en groeide maar!

Ook de media weten ons steeds vaker te vinden. Soms wordt onze website genoemd in artikelen in dagbladen of op websites. Daarnaast ontvangen we veel verzoeken voor interviews en reportages. Helaas hebben we het gedurende de feestmaanden zo druk met de bestellingen dat we vaak nee moeten verkopen.

Inmiddels bestaat Sintsurprise.com bijna 9 jaar en nog steeds zien we ons klantenaantal ieder jaar door het plafond schieten. Uiteraard vinden we dat fantastisch (ook al is het soms best wel een beetje stressen  en zweten om alle surprises op tijd bij jullie te krijgen) en we gaan nog lang niet stoppen.

Dit jaar hopen we onze service verder te verbeteren door de mogelijkheid te bieden met het invoeren van een winkelmandje in de webshop. De afgelopen jaren was dit nog niet mogelijk en moest iedere surprise apart worden afgerekend. Als alles lukt, is dat met het komend surpriseseizoen verleden tijd! Ook komen we dit jaar weer met nieuwe surprises.

We hopen opnieuw veel klanten blij te kunnen maken met onze producten!